Olimpiyatlarda LGBT propagandası! Paris'teki açılış törenine gölge düştü

2024 Paris Olimpiyat Oyunları açılış töreninde LGBT propagandası yapıldı. Gösterilerde LGBT karakterlerin kullanılması tepki çekti. Geçit töreninde sakallı kadınlar, kadın kıyafetleri giyen ve makyaj yapan erkekler yer aldı. Reklam filmlerindeki eşcinsel temalar da gece boyunca devam etti.

Haber Merkezi Haber Merkezi

Olimpiyat meşalesini sporcular değil LGBT dayatması yapanlar taşıdı. Paris Olimpiyatları’nda açık açık LGBT propagandası yapıldı.

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın açılış töreninde düzenlenen gösterilerde yoğun şekilde LGBT karakterleri öne çıkarıldı.

Ülkelerin sporseverleri selamladığı anların arasına yerleştirilen sözde 'defile' görünümlü etkinlikte sakallı kadınlar, kadını da aşağılayan kıyafetleri giyen erkekler yer aldı.

LGBT dayatmasının yapıldığı anlara çocuklar da alet edildi. 10 yaşlarında bir kız çocuğu, defilede boy gösteren isimlerin arasında dans etti.

Daha önce hazırlamış olan reklam filmlerindeki eşcinsel temalar da gece boyunca devam etti.

Ünlü ressam Leonardo da Vinci'nin 'İsa'nın Son Akşam Yemeği' isimli tablosunu da alay ederek canlandırdı.

Konuyla ilgili Spor Yazarı Cem Zeren, "Heyecanla beklediğimiz açılış ne yazık ki bir LGBT, kapitalizmin insanları ülkesinden ve cinsiyetinden ayıran şekle gelmiş. Emperyalizmin dayatmalarını kabul ettiler. Fransız kültürüne uymayan, Fransız devrimiyle bağdaşmayan korkunç bir açılış gerçekleştirdiler. Çifte cinsiyetli kişinin cinsel organı bile ekranlarımızda gözüktü. Bu gerçekten ayıptır, utançtır. Fransız kültürüyle bağdaşmayan ama Batı emperyalizminin tüm dünyaya dayattığı 'Değerleriniz, cinsiyetiniz, ülkenize sahip çıkmayın' yaklaşımını gördük. Şarap ve dans tanrısını öyle bir şekillendirmişler ki 'Tamamen çıplağım, tamamen çıplağım' diye şarkı söyledi ve o tanrı bile homoseksüelliği çağrıştırmış." dedi.

Rusya ve Belarus'un davet edilmediği Yaz Olimpiyatlarında İsrailli sporcular korumaya alındı. Uluslararası Olimpiyat Komitesi, İsraillilerle müsabakaya çıkmayı reddeden sporculara 10 yıl spordan men cezası verme kararı aldı. Cezayirli judocu Fethi Nurin bu kapsamda 10 yıl ceza aldı.

olimpiyatlar