Matthew Perry'nin ölümünde yeni gelişmeler: Son sözleri ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Matthew Perry'nin evinde jakuzisinde ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz gün beş kişi tutuklandı. Ünlü oyuncunun son sözleri ortaya çıktı.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Matthew Perry'nin ölümünde yeni gelişmeler: Son sözleri ortaya çıktı

"Friends" dizisinde canlandırdığı "Chandler Bing" karakteriyle tanınan Perry'nin ani vefatı, Hollywood'u derinden etkiledi. 28 Ekim'de Malibu'daki evinde jakuzide ölü olarak bulunan 54 yaşındaki Perry'nin, "ketaminin akut etkileri" nedeniyle yaşamını yitirdiği bildirildi. Oyuncunun kanında ketamin tespit edilmesinin ardından jakuzide boğulduğu açıklandı.

Perry'nin ölümünün bir kaza olarak değerlendirildiği olayda, Los Angeles polisi soruşturma başlattı. Aktörün ölümüyle ilgili olduğu düşünülen iki doktor ve Perry'nin kişisel asistanı da dahil olmak üzere beş kişinin tutuklandığı duyuruldu. Perry'nin asistanı ve diğer iki şüpheli uyuşturucu suçlamalarını kabul ederken, "Ketamin Kraliçesi" olarak bilinen bir kadın ve bir doktor daha tutuklandı.

SON SÖZLERİ

Devam eden soruşturmanın yeni belgelerinde ünlü oyuncunun son sözleri de ortaya çıktı. Daily Mail'e göre, Perry'nin asistanı Kenneth Iwamasa'ya "Bana yüksek dozda ketamin ver" dediği belgelendi. Ünlü oyuncunun ayrıca yardımcısından jakuziyi hazırlamasını istediği de kaydedildi. Belgeler, Perry'nin ölümünden önce evinde iki kez baygın halde bulunduğunu da ortaya koyuyor.

Matthew Perry Friends son sözler