İngiltere'de bıçaklı saldırı vahşeti! Çok sayıda kişi yaralandı

İngiltere'nin Southport bölgesinde bıçaklı saldırı vahşeti yaşandı. Yapılan açıklamada, yerel saatle 12.00 sularında Hart Caddesi'ndeki bıçaklı saldırıda en az 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
İngiltere'de bıçaklı saldırı vahşeti! Çok sayıda kişi yaralandı

İngiltere'nin Southport bölgesindeki Hart Caddesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Merseyside Polisi'nden yapılan açıklamada, yerel saatle 12.00 sularında Hart Caddesi'nde bıçaklı saldırı ihbarı alındığı duyuruldu. Açıklamada, ihbar üzerine bölgeye acl ekiplerin ihtikal ettiği kaydedildi.

Yapılan açıklamada, saldırı sonucu çok sayıda kişinin yaralandığı belirtildi. Olayın ardından polisin bir bıçak ele geçirdiği ve bir şüpheliyi de gözaltına aldığı da ifade edildi.

Açıklamada, halka yönelik büyük tehdit olmamasına rağmen, Hart Caddesi yakınlarındaki bölgeden uzak durulması çağrısı yapıldı.

Kuzey Batı Ambulans Servisi de yaptığı açıklamada, "birden fazla bıçaklanma" ihbarı aldıklarını belirterek, "Durumu değerlendiriyor ve acil durum ortaklarımızla çalışıyoruz." ifadesini kullandı.

Daha sonra yapılan açıklamada da sağlık görevlilerinin bıçakla yaralanan 8 kişiyi tedavi ettiği belirtilerek, yaralıların Alder Hey Çocuk Hastanesi, Aintree Üniversite Hastanesi ve Southport and Formby Hastanesi'ne götürüldüğü ifade edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

ingiltere bıçaklı saldırı