Dünya'dan sıcak gelişmeler: İşte 2 dakikada Dünya turu

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yaptırım açıklaması, Lübnan Hizbullahı'ndan Cumhurbaşkanlığı'ndan Cumhurbaşkanı seçimi açıklaması ve bir çok gelişme Dünya Turu'yla sizlerle... İşte o gelişmeler

Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ukrayna’ya askeri yardım yapan Avrupa Birliği ülkelerinin askeri yetkilileri ile silah şirketi yöneticilerini yaptırım listesine aldı.

Seçime giden Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, ülkeye "direnişi arkadan hançerlemeyecek" bir cumhurbaşkanı seçiminde kararlı olduklarını vurguladı.

Son 40 yılın en yüksek enflasyonu olan İngiltere’de yıllık enflasyon Aralık ayında artingilterearak 10,5 oldu. Artan yaşam maliyetleri nedeniyle zorluk yaşayan dar gelirlilere market kuponları dağıtılmaya başlandı.

Kanada'nın Ontario bölgesindeki eski yatılı kilise okulu sahasındaki araştırmada yerlilerin çocuklarına ait 171 yeni mezar tespit edildi.

2030'da tamamen sular altında kalacak başkentini taşıma kararı alan Endonezya'da 6 ve 7 büyüklüğünde iki ayrı deprem meydana geldi, tsunami uyarısı yapıldı.

AB’nin başkenti Brüksel’de Belediye Meclisi, Belçika'nın başkentinde gürültü kirliliğini azaltmak amacıyla üzerinde gece uçuşlarını yasakladı.

İlaç şirketi Pfizer, Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti'ne, COVID-19 aşısını üretim fiyatına satmayı teklif etti.

Dünyanın en yaşlı insanı olarak bilinen 1904 doğumlu Fransız rahibe Lucile Randon, 118 yaşında yaşamını yitirdi.

rusya Kanada brüksel Belçika Lübnan Hizbullahı ingiltere endonezya kore demokratik halk cumhuriyeti