Dünya'dan Haberler

Asya’dan Afrika’ya, yedi kıtadan haberleri derlediğimiz Dünya Turu var sırada…

Suriye'de ABD üssüne SİHA'larla saldırı düzenlendi.

ABD ordusunun bulunduğu Tenf bölgesindeki üsse, aidiyeti bilinmeyen 3 adet Silahlı İnsansız Hava Aracı ile saldırı yapıldı.

Avrupa Birliği'nin Kamu Borcu Yükseldi

Avrupa Birliği'nin toplam kamu borcu 13 trilyon 676 milyar avroya yükseldi.

Yunanistan, İtalya, Fransa, İspanya, Portekiz ve Belçika kamu borcunun Gayrisafi Yurt içi Hasıla'ya oranının en fazla olduğu ülkeler olarak belirlendi.

ABD, Atina Yönetiminden Ek Bir Üs Talebinde Bulundu

İsrail-Filistin Savaşı'nın ardından bölgeye gönderdiği savaş uçakları Girit Adası'ndaki Suda Üssü'ne sığmayan ABD, Atina yönetiminden ek bir üs talebinde bulundu.

Yunan Open TV kanalının bildirdiğine göre Amerikalılar, Yunanistan'dan uçaklarını konuşlandırmak için Suda'nın yanında ikinci bir üs göstermesini istedi.

Çin, ABD'nin Güney Çin Denizi'ndeki Provakatif Manevralarının Görüntülerini Yayınladı

Görüntülerde ABD destroyerinin Güney Çin Denizi'nde Çin donanma gemilerinin normal eğitimine tehlikeli bir şekilde müdahale ettiğini görülüyor.

Videonun devamına ise farklı tarihlerde bir ABD gemisinin ve uçağının Çin deniz ve hava sahasını ihlal ettiği görüntülere yer verildi.

Videonun ABD'nin Çin'i suçlayan açıklamalarının ardından yayınlanması dikkat çekti.

Yerli Otomobili Togg Hollanda'da Tanıtıldı

Togg, Hollanda'da Breda kentinde organize edilen "Fuarım" etkinliğinde 3 gün boyunca sergilendi. Etkinlikte Togg'a yoğun ilgi gösteren Türk vatandaşları, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Dördüncü Asya Paralimpik Oyunları Çin'de Başladı

Sanat ve teknolojinin harmanlandığı açılış törenleri izleyenleri büyüledi. Asya'dan 45 ülke ve bölgeden 3 bin 800 atlet, 28 Ekim'e kadar 22 spor dalında ve 564 etkinlikte madalya için yarışacak.