Donald Trump saldırıyla ilgili ilk kez konuştu! Sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Pensilvanya'daki mitingi sırasında uğradığı suikast girişimiyle ilgili ilk açıklamasını yaptı. Saldırıda kurşunun sağ kulağına isabet ettiğini belirten Trump, "Ülkemizde böyle bir olayın gerçekleştiğine inanmak güç." dedi.

Yasin Kerim Aşan Yasin Kerim Aşan
Donald Trump saldırıyla ilgili ilk kez konuştu! Sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu

Eski ABD Bakşanı ve mevcut başkan adayı Donald Trump'a, Pensilvanya'daki mitinginde kürsede konuşma yaptığı sırada suikast girişimi düzenlendi.

Donald Trump, uğradığı saldırıyla ilgili ilk açıklamasını yaptı. Trump, Truth Social sosyal medya hesabından, saldırı hakkında paylaşımda bulundu.

ABD Gizli Servisi ve güvenlik yetkililerine, hızlı müdahaleleri için teşekkürlerini ileten Trump, seçim kampanyası alanında hayatını kaybeden kişinin yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Donald Trump saldırıyla ilgili ilk kez konuştu! Sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu - Resim : 1

ÇOK FAZLA KAN KAYBI YAŞADIĞINI BELİRTTİ

Donald Trump, edindiği bilgilere göre, ateş edenin de öldüğünü vurgulayarak, saldırganın kimliği hakkında henüz bir bilginin bulunmadığını kaydetti.

Eski ABD Başkanı Trump, saldırıda kurşunun sağ kulağına isabet ettiğini aktararak, "Ülkemizde böyle bir olayın gerçekleştiğine inanmak güç." ifadesini kullandı.

Kurşun isabet ettikten sonra "bir şeylerin yolunda gitmediğini hemen anladığını" dile getiren Trump, çok fazla kan kaybı yaşadığını belirtti.

Kaynak: Anadolu Ajansı

abd donald trump suikast