Cumhurbaşkanı Şi Silahlı Kuvvetlerin savaşa hazır olup olmadığını denetledi

Başkan Şi Jinping Çarşamba günü, Bahar Şenliği veya Çin Yeni Yılı öncesinde silahlı kuvvetlerin savaşa hazır olup olmadığını video bağlantısı aracılığıyla denetledi.

Cumhurbaşkanı Şi Silahlı Kuvvetlerin savaşa hazır olup olmadığını denetledi

Aynı zamanda Çin Komünist Partisi Merkez Komitesi genel sekreteri ve Merkez Askeri Komisyon başkanı olan Şi, Halk Kurtuluş Ordusu ve Halkın Silahlı Polis Gücü hizmet personeline, orduda görevlendirilen sivil personele ve milis üyelerine bayram selamlarını iletti.

Şi, kara, deniz, hava ve silahlı polis kuvvetleri askerleriyle video bağlantısı aracılığıyla konuşurken onlara sınır devriyesi ve kontrolü, acil durum hazırlığı, günlük hava savunma hazırlığı ve özel harp becerileri eğitimi ile ilgili durumları sordu, çalışmalarını selamladı ve onları harekete geçmeye çağırdı.

 "MUHAREBE HAZIRLIKLARI KONUSUNDA SAĞLAM ÇABALAR SARF EDİN"

Şi, tüm silahlı kuvvetlerin görev başında muharebe hazırlığını güçlendirmesi ve yaklaşan Bahar Şenliği sırasında ulusal güvenlik ve sosyal istikrarı şaşmaz bir şekilde koruması gerektiğini vurgulayarak, onların savaşa hazır olma çalışmalarını tam olarak kabul etti.

Ayrıca, tüm Çin halkının mutlu, huzurlu ve güvenli bir Bahar Şenliği geçirmesini sağlamak için acil kurtarma ve afet yardımı gibi üstlenebilecekleri acil ve tehlikeli görevleri tamamlamaya çağırdı.

Çin Devlet Başkanı Şi Cinping