Bilgi Teknolojisi Uzmanları Kiş Adası'nda bir araya geliyor

İran'ın Kiş Adası bu yıl bilgi teknolojisi ve iletişim sektörü profesyonellerinin en büyük buluşmasına ev sahipliği yapacak.

Yağmur Biçen Yağmur Biçen
Bilgi Teknolojisi Uzmanları Kiş Adası'nda bir araya geliyor

Bu yıl 9-12 Eylül tarihleri arasında yapılacak Uluslararası KişTek 2024 Fuarı adıyla yapılacak fuar, bilgi teknolojisi, iletişim ve elektrik sektörü profesyonellerinin en büyük buluşması olacak. Bu yılki fuara yapay zeka, metaverse, blockchain ve diğer ICT alanlarından birçok ülkeden endüstri ve teknoloji sahipleri katılıyor. İranlı şirketler en yeni ürünlerini sergileyecek.

Bilgi Teknolojisi Uzmanları Kiş Adası'nda bir araya geliyor - Resim : 1

TAHRAN'DA 27.ELCOMP ULUSLARARASI FUARI

27.Elcomp Uluslararası Fuarı Tahran Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlendi. 50.000 metrekarenin üzerinde bir alanda düzenlenen fuarın bu dönemine 500'ü aşkın yerli ve yabancı firma, startup ekibi ve 9 bilim ve teknoloji parkı katıldı. Bu yılki fuarda oyun geliştirme, yapay zeka, dijital sağlık, müşteri ilişkileri yönetimi, internet, veri merkezleri, nesnelerin interneti, zeka gibi alanlara özel önem verildi.

Bu yıl ki fuarda Türkiye, Rusya, Lübnan, Çin, Irak, Afganistan, Pakistan, Suriye, Yemen ve Hindistan dahil olmak üzere 10 ülkeden 90'ın üzerinde yabancı firma yer aldı. Bu firmaların temsilcileri, ikili iş birliğini geliştirmek amacıyla elektronik, bilgisayar ve elektronik ticaret alanında faaliyet gösteren İranlı firmalarla B2B (İşletmeden işletmeye) görüşmeler yaptı.

iran fuar