Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı hangisi?

En çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Instagram'da paylaşım yapan kişilerin fotoğrafları beğenme sayıları merak ediliyor. Peki, Instagram'da tüm zamanların en beğenilen fotoğrafı hangisi?

Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı hangisi?
AA

Instagram'ın en çok beğenilen, en çok beğeni alan postu merak ediliyor. Sosyal medya platformu Instagram'da ünlü isimlerin milyonlarca beğeni alan fotoğrafları adeta yarışıyor. Peki, en çok beğenilen fotoğraf hangisi?

Instagram'da uzun zamandır en çok beğeni sayısına sahip olan hesap World_record_egg'den paylaşılan yumurta fotoğrafıydı. Yumurta fotoğrafında Aralık 2022 itibariyle 56 milyon beğeni bulunmaktadır.

Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı hangisi? - Resim : 1

INSTAGRAM'IN EN ÇOK BEĞENİLEN FOTOĞRAFIN SAHİBİ DEĞİŞTİ!

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Dünya Kupası'nı kaldırdığı fotoğrafıyla Instagram'da beğeni rekoru kırdı. Rekor, yıllardır bir yumurtaya aitti. 

2022 Dünya Kupası, Fransa ve Arjantin arasındaki tarihi final karşılaşması ile sona erdi. Kupayı kaldıran ülke Arjantin olurken, futbol dünyasının yıldızı ve kimisine göre tüm zamanların en iyisi olan Lionel Messi de elde edebileceği son başarıya ulaştı. Bu başarıyla birlikte Messi, yeni rekorlara daha koşmaya başladı. Messi’nin Dünya Kupası’nı kaldırdığı anları gösteren fotoğrafı, Instagram’ın en çok beğenilen fotoğrafı oldu. Yılların rekortmeni olan “Dünya rekortmeni yumurta”, yerini Messi’ye bıraktı. Fotoğrafı, 65 milyon kişi beğendi.

Instagram'ın en çok beğenilen fotoğrafı hangisi? - Resim : 2

instagram özellikleri instagram yeni özellik