Vatan Partisi Eskişehir'in sarsılmaz direklerinden Ahmet Karatepe son yolculuğuna uğurlandı

Vatan Partisi Eskişehir'in sarsılmaz direklerinden Ahmet Karatepe hayatını kaybetti. Karatepe, mücadele arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Abone ol

Vatan Partisi'nin Eski Eskişehir İl Başkanı Ahmet Karatepe, 75 yaşında vefat etti. Karatepe, dava arkadaşlarının omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Lise öğrencisiyken Vatan Partisi'ne katılan Ahmet Karatepe sarsılmaz bilinciyle son nefesine kadar Milli Demokratik Devrimin neferiydi. Köy enstitülü ahlakıyla yetişerek bir dönem öğretmenlik yapan Karatepe, Eskişehir'de yetişen Vatan Partisi gençliğinin de hocasıydı.

60 yıldır soluksuz devrim mücadelesi veren Ahmet Karatepe, akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Mücadele arkadaşları Karatepe'nin hayatı bir sınıf gibi görüp, hayattan öğrendiklerini mücadelesine uyguladığını belirtti.

Filistin PEN Başkanı Şair Hanan Awwad, Antalya'da konuştu: "Katliama sessiz kalmayın!" Yurt Türkiye'de obezite riski artıyor! Türkiye dünyanın en obez ülkeleri arasında kaçıncı sırada? Yurt Türkiye'de kaç sahipsiz köpek var? Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı açıkladı Yurt Çorum'da deprem oldu! Yurt