Tokat'ta feci trafik kazası! İki otomobil çarpıştı

Tokat'ın Turhal ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. İki otomobilin çarpıştığı kazada araç sürücülerinden biri kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralı diğer sürücünün ise tedavisi Tokat Devlet Hastanesi'nde devam ediyor.

Abone ol

Tokat'ın Turhal ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazanın yaşandığı adres, Gazi Osman Paşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi oldu.

Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki Yasin Çıkar'ın kullandığı 60 AEG 854 plakalı otomobil, 66 yaşındaki Mehmet İhsan Akgöz idaresindeki 60 AFC 191 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazanın yetkililere bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan araç sürücüleri, sağlık ekipleri tarafından Turhal Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan Yasin Çınar, hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mehmet İhsan Akgöz ise buradaki tedavisinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan kazanın meydana geldiği caddede toplanan mahalle sakinleri, daha önce de benzer kazaların yaşandığını belirterek duruma tepki gösterdi ve bir süre yolu trafiğe kapattı.

Başbağlar Şehitleri İstanbul'da anıldı Yurt İzmir Büyükşehir'de memurlar iş bıraktı Yurt Türkiye'ye meteor düştü! Geniş bir bölgede gözlemlendi Yurt Ünlü fenomen Enes Batur trafik kazası geçirdi Yurt