Sivas halkı köy yollarının onarılmasını istiyor

Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Çamşıhı bölgesindeki 9 köy ve Yağbasan Köyü'nün yolları bozuk. Bir araya gelen muhtarlar kaymakamla görüşmüş, aldıkları yanıt "bütçe yeterse" olmuş. Köylüler bir an önce bozuk yolların onarılmasını bekliyor.

Yollar bozuk, adeta mayın tarlasını andırıyor. Köylü onarılmasını istiyor.

Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Çamşıhı bölgesindeki 9 köyün yolları bu durumda. Civar köy olan Yağbasan'da da aynı manzara mevcut.

Köylüler Kaymakam ile görüşmüş, sorunlarını anlatmış. Bütçe yeterli olursa yolların yapılacağı söylenmiş.

Yollar acil hastalar ve hamileler için büyük tehlike arz ediyor. Ambulans hız yapmak istese mümkün değil. Yoldan geçen araçlar bozuk yol nedeniyle zarar görüyor. Köylüler bir an önce yollarının yapılmasını istiyor.

LGBT'lilere özel tuvalet skandalı Yurt Buğdayın fiyatı çiftçiyi memnun etmedi Yurt CKD'den Dünya Çevre Günü etkinliği Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt Evlat nöbetinden DEM Parti'ye tepki Yurt Aydın'da süt maliyetin altına satılıyor Yurt Karkamış'ta kamyoncular kontak kapattı Yurt