Şırnak'ta huzur sağlandı: Köye dönüş başladı

Şırnak'ta terörden arınarak huzura kavuşan köylere dönüş için hazırlıklar başladı. PKK'nın 1990'lı yıllarda yaptığı saldırılar nedeniyle köylerinden ayrılmak zorunda kalan vatandaşlar yeniden köylülerine dönüyor. Bu kapsamda alt yapı çalışmaları hızlandırıldı.

Huzur sağlandı, köylere dönüş için çalışma yürütülüyor.

Şırnak Gabar ve Cudi dağları mevkisindeki 47 köyden ilk etapta 40'ında iş makineleri ile yol yapım çalışmaları başlatıldı.

Şırnak Valisi Osman Bilgin, son durum hakkında bilgi verdi. İncelemelerde bulundu.

Elektrik, içme suyu, kanalizasyon, bahçe sulamada kullanılacak su ve telefon hizmetleri gibi konularda alt yapı çalışmaları hızlandırıldı.

10 ayda 17 bin deprem Yurt Diyarbakır OSB'de patlama Yurt Boğulmaktan son anda böyle kurtarıldı Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt