Meteoroloji’den tüm yurda sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yurdu etkisi altına alan sağanak yağışın 81 ilde bu hafta da görülmeye devam edeceğini duyurdu.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güneyi, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Edirne ve Giresun çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İç Ege, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Burdur, Sivas, Tunceli, Erzincan, Iğdır, Van, Muş, Ağrı, Malatya, Van, Siirt ve Batman çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.

Sağanak nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Deprem bölgesindeki faturalar siliniyor! Yurt Türkiye'de kaç yabancı var? Yurt Şanlıurfa'da Kökünü Kurutma Operasyonu Yurt Muğla'da sağanak yüzünden yol çöktü Yurt