Kutadgu Bilig Devlet Teorisi | Dr. Doğu Perinçek anlattı

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek Çıkış Yolu programında Türk tarihinin önemli eserlerinden olan Kutadgu Bilig'ten bahsetti.

Vatan Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Doğu Perinçek Çıkış Yolu programında islamiyet sonrası dönemde ortaya çıkan en önemli eserlerden biri olan Yusuf Has Hacip'in elinden çıkan Kutadgu Bilig'i anlattı.

"Gladyo Kraliçesi Akşener devlet düşmanlığı yapıyor" | Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Yurt 166 saat sonra mucize: Adıyaman'da bir kadın kurtarıldı Yurt Afet bölgelerinden umut veren görüntüler Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt