Kirazlı - Başakşehir metrosu ne zaman açılacak?

İstanbul'da Kirazlı-Başakşehir/Metrokent ve Bahariye-Olimpiyat Metro hatlarında yaşanan teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durdu. Vatandaşlar tarafından metro seferlerin ne zaman başlayacağı araştırılmaya başlandı. Peki, Kirazlı Başakşehir metrosu ne zaman açılacak?

Abone ol

İstanbul'un işlek hatlarından M3 Kirazlı-Başakşehir/Metrokent ve M9 Bahariye-Olimpiyat Metro hatlarında akşam saatlerinde yaşanan teknik arıza nedeniyle yaklaşık 1 saat seferler yapılamadı.

KİRAZLI METROKENT METROSU NEDEN ÇALIŞMIYOR?

İstanbul'da Kirazlı-Başakşehir/Metrokent ve Bahariye-Olimpiyat Metro hatlarında yaşanan teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durdu. Yollarına metro tünelinden yürüyerek devam etmeye çalışan vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

KİRAZLI BAŞAKŞEHİR METROSU NE ZAMAN AÇILACAK?

Kirazlı-Başakşehir/Metrokent ve Bahariye-Olimpiyat Metro hatlarında yaşanan teknik arıza nedeniyle seferler geçici olarak durdu. Yaşanan teknik arıza nedeniyle 1 saat seferler yapılamadı. 1 saat süren çalışmanın ardından metro seferleri normale döndü.

İstanbul'a ne zaman kar yağacak Yurt Antalya'yı sel vurdu Yurt Bakan Soylu sel bölgesinde açıklamalarda bulundu Yurt Ankara Valiliği'nden sağanak yağış uyarısı Yurt