Kahramanmaraş'ta depremin şiddeti kameralara yansıdı

Depremin görüntüleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş'ta kamera kayıtlarına yansıyan görüntüler depremin şiddetini ortaya koyuyor. Bir yandan da deprem nedeniyle yollarda oluşan hasarların giderilmesi için çalışmalar sürüyor.

İşte o gece Kahramanmaraş böyle sarsıldı. Depremin şiddetini ortaya koyan görüntüler, güvenlik kameralarına yansıdı.

Onikişubat ilçesi EXPO Sergi Alanı'ndaki güvenlik kameraları, merkez üssü Pazarcık ve Elbistan olan 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin neden olduğu görüntüleri kaydetti.

Alanda bulunan çocuk parkı ile hobi evlerinin beşik gibi sallandığı görüldü.

Öte yandan depremlerin ardından kara yollarında birçok noktada metrelerce uzunluğunda yarıklar oluştu. Adıyaman'da depremin ardından kara yollarında onarım çalışmaları başladı.

Hasarlı noktaları tek tek tespit eden karayolları ekipleri, güzergah boyunca uyarı tabelaları yerleştirdi.

Trafik akışını kontrollü sağlayan ekipler, yarıkları ve çöken kısımları doldurup, asfaltlama çalışması yaptı.

 Öte yandan, depremin büyük hasar verdiği Hatay'ın Antakya ilçesine gelen yüzlerce TIR, bölgeye yardım malzemesi taşıdı. Bazı TIR şoförleri ile ekiplerin, AFAD koordinasyon merkezinde sıra beklememek için taşıdıkları yardım malzemelerini caddelere indirdiği görüldü.

Depremin vurduğu Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde, can dostumuz minik bir köpek, yolunu kaybeden Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Servisi ekibine yol gösterdi. İşte o görüntüler kameralara böyle yansıdı.

Köpeği takip eden ekipler, yaşadıklarını şaşkınlıkla video kaydetti.

Yaklaşık 5 kilometre karlı yolda koşan köpeği takip eden ekip, yardımları köye ulaştırdı.

"Kalanlarla el ele verir gene yaparız" Yurt Ağrı'da kadınlardan depremzedelere tandırda ekmek Yurt Depremin güler yüzü Dilara Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt