Kahramanmaraş'ta bayram heyecanı

Kahramanmaraş’ta depremzedeler Kurban Bayramı heyecanı yaşıyor. İhtiyaç sahibi 8 bin vatandaşa 20 milyon TL, belediye çalışanlarına 6 bin TL ikramiye verilecek. Toplu ulaşım araçları da ücretsiz olacak…

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremzedeleri bayramda unutmadı.

Belediye ekipleri, vatandaşların konforlu bir bayram geçirmesi için 7/24 esası ile nöbetçi ekipler oluşturdu... Mezarlıklar ve camiler başta olmak üzere birçok noktada temizlik yapıldı. Toplu kullanım alanları dezenfekte edildi.

8 bin vatandaşa derman kart vasıtası ile kişi başı 2.500 TL toplam 20 milyon TL verildi. Belediye çalışanları da unutulmadı, hesaplara 6 bin TL ikramiye yatırıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı süresince toplu ulaşım araçlarını kullanan vatandaşlardan da ücret alınmayacağını duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, her zaman vatandaşların hizmetinde olacaklarını söyledi.

Otogarlarda bayram yoğunluğu Yurt Türkiye'deki Suriyeliler savaşın bitmesini istiyor Yurt İstanbul sıcak hava dalgasının etkisi altında! Yurt Petrol-İş Sendikası'nın örgütlü olduğu Elba Bant'ta grev başladı Yurt As Plastik işçilerinin grevinde 7. gün Yurt Aydın'da zeytin sezonu başladı Yurt Vatan Partisi'nin acı kaybı Yurt Barınma sorunu büyüyor Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt