Japon armudu diğer çeşitlerinden farklı

Sakarya, Çanakkale, Denizli, Afyon ve Uşak illerinde yetiştirilen Japon armudu dayanıklılığı ile öne çıkıyor. Bir armut ağacından 200 kilo alınabiliyor. Japon armudu üretimi yapan Nejdet Boyundurukçu satış aşamasında tüccarın eline düşmek istemediğini söyledi.

Japon armudu soğuktan çok etkilenmiyor, iklim şartları da uygun giderse üreticisine kazandırabilir.

Nejdet Boyundurukçu Sakarya'da 10 yıldır Japon armudu yetiştiriyor. Bir armut ağacından 200 kilo alınabiliyor. Diğer armut çeşitlerinden de oldukça farklı.

Pazarlama aşamasında tüccarın fiyat kırmasını ve tek kişinin insafına kalmak istemiyor.

Nejdet Boyundurukçu, üretimde planlama çağrısı yaptı, çiftçinin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Manisa'da çiftçi tarlada kalan domatesi bedava dağıttı Yurt Balıkesir'de yüzlerce çiftçiden hükümete tepki Yurt Nazilli Belediye mezbahası yeni döneme hazır Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt Evlat nöbetinden DEM Parti'ye tepki Yurt