İzmir'de hekime şiddet: İş çıkışında 3 kişinin planlı saldırısına uğradı

İzmir’de Aile Hekimi Ekin Hürel Günay, mesai çıkışı 3 kişinin saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan hekim tedavi altına alındı. Yüzünde ve vücudunda ciddi hasarlar olan Günay, "Trafikte, evde, sokakta, kamuda her yerde sakin olalım" dedi.

Beyaz kod veren aile hekimi Ekin Hürel Günay, iş çıkışında 3 kişinin planlı saldırısına uğradı. Günay’ın İzmir'in Torbalı ilçesinde çalıştığı aile sağlığı merkezinde bir hasta ile engelli bir hekim arasında tartışma çıktı. Tartışmayı bitirmek içinde aile hekimi Günay, araya girdi ve beyaz kod verdi.

Beyaz kod verilen şahıs, beraberindeki iki kişi ile birlikte iş çıkışında hekime saldırdı. Ekin Hürel Günay 3 saldırgan karşısında hiçbir şey yapamadı, bayıldı, gözünü açtığında başında bir grup vatandaş vardı.

Aile hekimi Günay Torbalı'daki hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı. Sağ gözünün arkasında kemik kırığı olan hekimin, vücudunun çeşitli bölgelerinde darp izleri var.

Hekim Ekin Hürel Günay, tedavi altındayken kamuoyuna sakin olma çağrısı yaptı.

İzmir polisi hekim Günay’a şiddet uygulayan 3 saldırganı kısa sürede yakalayarak gözaltına alındı.

Hatay'da geleceğin ziraat mühendisleri pamuk tarlasına indi Yurt Sıhhiye Yenişehir Pazarı'nın yıkılmasından şimdilik vazgeçildi Yurt Ana Haber - 8 Ekim 2022 Siyaset Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt