İstanbul'un ulaşımı iki etkinlikle çöktü

İstanbul önceki akşam hem Şampiyonlar Ligi finaline ev sahipliği yaptı hem de büyük bir konserde dünyaca ünlü kişileri ağırladı. Fakat planlama eksik olunca ve önlem alınmayınca, vatandaşlar yollarda kaldı, büyük mağduriyet yaşandı. Hem İstanbullu hem de turistler yaşanılanlara tepki gösterdi.

10 Haziran Cumartesi akşamı İstanbul’da hem UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı hem de dünyaca ünlü Hollywood Vampires grubunun konseri düzenlendi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise tarihi anlardan birinde daha sınıfta kaldı.

Toplu taşıma ve ulaşım konusunda mağduriyet yaşayan İstanbullular, yerli ve yabancı turistler İBB’ye tepki gösterdi.

İBB Başkanı İmamoğlu sosyal medya hesabından maç öncesi yapılan çalışmaları anlatan video yayınlamıştı ama yapılanlar sahada karşılık bulmadı.

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maç gece yarısı bitmesine rağmen stat çevresindeki trafik saat 03.00’te bile çok yoğundu. Maçın ardından Başakşehir-Küçükçekmece arasındaki yolda 1 saatten uzun süren trafik oluştu.

Maç öncesinde başlayan yoğunluk nedeniyle vatandaşlar İBB’ye sert tepki gösterdi.

Ulaşım uzmanı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı Ulusal Kanal’a konuştu ve alınması gereken önlemleri anlattı.

Metro hatlarının yetersiz kaldığını belirten Ilıcalı, deniz taşımacılığının da az kullanılmasına dikkat çekti

Ilıcalı hattın sadece bileti olanlara açılmasını da eleştirdi. 

Konya'da sağanak sele dönüştü Yurt Bursa'da feci kaza Yurt Tuzla'da tersanede vinç devrildi Yurt Petrol-İş Sendikası'nın örgütlü olduğu Elba Bant'ta grev başladı Yurt As Plastik işçilerinin grevinde 7. gün Yurt Aydın'da zeytin sezonu başladı Yurt Vatan Partisi'nin acı kaybı Yurt Barınma sorunu büyüyor Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt