İstanbul’da taksi krizine son: Bakan Uraloğlu yeni planı açıkladı

Ulaştırma Bakanlığı, taksi sorununu çözmek için harekete geçti! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul’daki taksi sıkıntısına yönelik çözüm olarak Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi’nin onaylanacağını açıkladı.

Abone ol

 Bakan Uraloğlu, yaptığı açıklamada, "Yeni taksi sisteminin 2500 araçla başlaması planlanıyor. Bu teklif yarın yapılacak UKOME Toplantısı’nda ele alınacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile bağlı kurumlar olarak, bu teklife uygun görüş vereceğimizi kamuoyuna duyururuz" dedi.

Bakan Uraloğlu’nun açıklamasının tamamı şu şekildedir:

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımızın şikayetlerine konu olan taksi sorununun çözülmesi için Uygulama Tabanlı Taksi Taşımacılığı Sistemi'ni onaylayacağız. 2500 araçla başlanacak yeni taksi sisteminin kurulmasına dair yarın yapılacak olan UKOME Toplantısı'nda gündemde yer alan teklife ilişkin olarak oy hakkı olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile bağlı kurumlar olarak uygun görüş vereceğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız. Taksi sorununun çözümü adına attığımız bu adımın İstanbul'umuza hayırlı olmasını diliyoruz.".

Lunaparkta korku dolu anlar: Çekiç oyuncağı havada mahsur kaldı Yurt Konya'da 6 yaşındaki çocuk parkta köpek saldırısına uğradı Yurt Adalet Bakanı'ndan Narin Güran soruşturması hakkında yeni açıklama Yurt Vatan Partisi’nden Polonez işçilerine destek Yurt