İstanbul'da otluk alanda yangın: Müdahaleler sürüyor

İstanbul'un Tuzla ve Avcılar ilçelerinde ağaçlık ve otlak alanlarda çıkan yangınlar hızla büyüyerek tehlike oluşturdu. Her iki bölgedeki alevlere itfaiye ekipleri yoğun bir şekilde müdahale ediyor. İstanbul’un bu iki ilçesinde meydana gelen yangınlar kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Abone ol

Tuzla’daki yangın, Tersaneler Caddesi'nde yer alan İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nin Sakız Yarımadası arazisi olduğu belirtilen bir otlak alanda başladı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenememekle birlikte, kısa sürede çevredeki ağaçlık alanlara sıçradı. Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi.

İtfaiye ekipleri, etrafı beton duvarlarla çevrili olan bu alana ancak merdiven yardımıyla ulaşabildi. Yoğun dumanın farklı ilçelerden bile görülebilecek kadar etkili olduğu belirtiliyor. Yangınla mücadele çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aynı saatlerde Avcılar ilçesine bağlı Tahtakale Mahallesi'nde, O3 Güney Yan Yol üzerindeki otlak ve ağaçlık alanlarda da yangın çıktı.

Bu yangına da hızlıca müdahale edilmesi için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor ve yangınların çıkış nedenleri henüz tespit edilebilmiş değil.

Denizli'de üzüm üreticileri çıkış arıyor Yurt '150 köpek zehirlenerek öldürüldü' iddiaları asılsız çıktı! Valilik'ten açıklama yapıldı Yurt Meteoroloji duyurdu: O bölgelere yağmur geliyor! İşte il il hava durumu... Yurt Hatay'da lastik fabrikasında yangın Yurt