İstanbul'a sağanak geliyor: O saat aralığına dikkat!

İstanbullulara ferahlatıcı bir hava durumu haberi geldi. Bugün İstanbul'da gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava, yarın da yağışlı olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son verilere göre, İstanbul'da hem bugün hem de yarın sağanak yağış bekleniyor.

Abone ol

Bu haber, sıcak yaz günlerinde ferahlatıcı olsa da dikkatli olunması gereken bazı durumları da beraberinde getiriyor. İşte İstanbul'da beklenen sağanak yağışla ilgili ayrıntılar...

İSTANBUL HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı son hava durumu raporuna göre, İstanbul'da bugün ve 8 Ağustos 2024 Perşembe günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların etkili olacağı bu iki gün boyunca vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı tedbirli olmaları önem arz ediyor. Meteoroloji'nin bu tahmini, İstanbulluları şimdiden serinletti.

Yağışların şiddetli olabileceği ve ani su baskınlarına yol açabileceği uyarısında bulunan yetkililer, özellikle trafikte ve açık alanlarda dikkatli olunması gerektiğini belirtiyor. Bu sağanak yağışın etkili olacağı tarihler, İstanbulluların merak konusu haline geldi. Yağışlı havalarda dikkat edilmesi gereken hususlar arasında su birikintilerine karşı dikkatli olmak, trafikte yavaş ve kontrollü seyretmek, mümkünse kapalı alanlarda kalmak yer alıyor.

Çanakkale'de dünyanın en ölümcül hayvanı görüldü! Yurt Burdur'da feci kaza Yurt Üsküdar'da denize düşen kadın aranıyor Yurt Sağlık Bakanlığı'ndan aşırı sıcaklara karşı uyarı Yurt