Hasan Yalçın mezarı başında anıldı

68 Gençlik Hareketi’nin önderi Vatan Partisi'nin unutulmaz liderlerinden Hasan Yalçın ölümünün 22'nci yılında dava arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı.

Abone ol

68 Gençlik Hareketi’nin önderi Vatan Partisi'nin unutulmaz liderlerinden Hasan Yalçın ölümünün 22'nci yılında dava arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, Hasan Yalçın'ın yazdıkları ile bir çok gencin partiye üye olmasına, üye olduktan sonra kadro olmasına yönetici olmasına büyük katkıları olduğunu vurguladı.

68 Hareketi denince ilk akla gelen isimler arasında olan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Başkan Vekili, 68'in gençlik lideri Hasan Yalçın'ın saati hala işliyor.

Hasan Yalçın'ı kaybedişimizin üzerinden 22 yıl geçti, Vatan Partili arkadaşları, ailesi Hasan Yalçın'ı mezarı başında andı. Anma programına Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan da katıldı.

Mezarı başında 68 hareketi önderlerinden yalçın'ın dava arkadaşı Vatan Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Ercan Enç de konuştu. Enç "Hasan Yalçın bir ömrün devrim davasına atanması demektir" ifadesini kullandı.

Kızı Doç. Dr. Gül Yalçın da babası Hasan Yalçın'ı anlattı.

Sultanbeyli’de eski çalışandan silahlı dehşet Yurt Pegasus uçağı İzmir'e acil iniş yaptı: Olay çıkaran yolcu gözaltında Yurt Akşam saatlerinde Ankara'da yangın alarmı Yurt Yarın bu yollar kapalı olacak! Yurt