Giresun Belediyesi depremzedelerin yaralarını sarıyor

Depremin ilk gününden itibaren harekete geçen Giresunlu vatandaşlar, Giresun Belediyesi tarafından organize edilen yardım toplama merkezinde hem gönüllü olarak çalışıyor hem de toplanan yardımların yerine ulaşması için var gücüyle destek veriyor.

 Giresun depremzedeler için seferber oldu…

Giresun Belediyesi‘nin öncülüğünde yardım merkezi oluşturuldu. Oluşturulan merkezde yeni ve ikinci el kıyafetler ayrıştırılırken, mamadan bebek bezine, el sabunundan şampuanına birçok ürün deprem bölgesine gönderilmek üzere sınıflandırılıyor.

Giresun Belediyesi sosyal destek hizmetleri müdürü Ömer Karakayalı ise yapılan çalışmaları anlattı.

Mehmetçik depremzede çocukların yaralarını sarıyor Yurt "Bu oyuncak sana arkadaşım" Yurt Depremde hasar gören evlerinden eşya almak isteyen baba ve kızı enkazdan kurtarıldı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt Evlat nöbetinden DEM Parti'ye tepki Yurt Aydın'da süt maliyetin altına satılıyor Yurt Karkamış'ta kamyoncular kontak kapattı Yurt