Eskişehir'deki saldırganı arkadaşları anlattı: "Bunları gerçek insanlara da yapacağım"

Eskişehir'de yüzünü maskeyle gizleyip 5 kişiyi bıçaklayan zanlının mesajlaşma uygulamasındaki arkadaşı olan 17 yaşındaki Ayaz Bulut, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Eskişehir'de yüzünü maskeyle gizleyip 5 kişiyi bıçaklayan zanlının mesajlaşma uygulamasındaki arkadaşı olan 17 yaşındaki Ayaz Bulut, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bulut, zanlının uygulamada arkadaşlarına sokaktaki kedilere tekme attığını, insan öldürme videoları izlediğini ve bunları yapmaktan keyif aldığını söylediğini belirtti. Bulut, "Olayı duyduğumda büyük bir şok yaşadım. Elim ayağım titredi. Onun bu sözleri söylerken ciddi olduğunu asla düşünmemiştim" dedi. Ayrıca, "Oyun oynarken bana ‘Bunları gerçek insanlara da yapmak istiyorum. Yakında gerçekleştireceğim' gibi şeyler söylüyordu" şeklinde konuştu.

 Hücum yeleği, kask ve gözlük kullanarak yüzünü maskeyle gizleyen Arda K., bölgede bulunan 5 vatandaşı bıçakladıktan sonra yakalanarak gözaltına alınmıştı.

5 KİŞİYİ BIÇAKLAYAN SALDIRGANIN ARKADAŞI KONUŞTU

Arda K.'nin İstanbul Esenyurt'ta yaşayan, mesajlaşma uygulamasından arkadaşı olan 17 yaşındaki Ayaz Bulut olaya ilişkin konuştu.

Konu ile ilgili konuşan Ayaz Bulut, şunları söyledi:

- Eskişehir'de saldırı yapan kişi benim arkadaşımdı. Bir mesajlaşma uygulamasından arkadaşımdı. Bize daha önceden ‘Ben gidip parti binasına molotof atacağım. Sokaktaki kedilere tekme atıyorum. Adam öldürme videoları izliyorum. Eve gelen misafir çocuklarını dövüyorum. Bunlar benim hoşuma gidiyor' diyordu. Böyle garip bir çocuktu. 

 

Malatya'da otobüs kazası: 22 yaralı Yurt İzmir'de Yamanlar Dağı alevlere teslim: Müdahale sürüyor Yurt Sakarya'da hastane inşaatında çökme: Çok sayıda yaralı var Yurt Ankara'da deprem! Yurt