Diyarbakır Batı’nın LGBT dayatmasına karşı yürüdü

Diyarbakır'da halk, Batı’nın LGBT dayatmasına karşı yürüdü. Sur ilçesinde yapılan "Büyük Aile Buluşmasında “Aileni, neslini koru” mesajı verildi, Batı’nın gençleri ve çocukları hedef alan çürüme politikalarına “dur” denildi.

Abone ol

ABD ve Batı’nın LGBT projesiyle aileyi ve toplumu kimliksizleştirmeye dönük politikaları Türkiye’nin dört bir yanında protesto ediliyor. Bu kez Diyarbakır'da halk, LGBT dayatmasına karşı meydanlara indi.

"Aile toplumun, insanlığın temelidir" sloganıyla merkez Sur ilçesinde yapılan "Büyük Aile Buluşmasında “Aileni, neslini koru” mesajı verildi. Batı’nın çocukları ve gençleri hedef alan çürüme politikalarına “dur” denildi.

Mitingde konuşan Diyarbakır Aile Meclisi Genel Başkanı Adem Çevik, toplumun ahlakını bozmaya yönelik eylemlerin sadece aileye karşı değil, insanlığa karşı da suç olduğunu vurguladı.

Medrese Alimleri Vakfı Başkanı Tayyip Elçi ise, bir araya gelmelerindeki amacın, ailelere, gençlere, çocuklara ve birçok değere yapılan her türlü sapkın saldırılara karşı olduklarını tek bir ağızdan haykırmak olduğunu belirtti.

Elçi, "ailemizi, neslimizi, ahlak ve maneviyatımızı, birlik ve beraberliğimizi bozmayı hedef alan kökü ister dışarıda, isterse içerde olsun, tüm fitne, fesat unsurlara karşı mücadele etmeye kararlıyız.” İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar'a gitti Yurt Avrupalı Türkler Vatan Partisi Kurultayı’na çıkarma yapacak Yurt Meteoroloji'den İzmir için fırtına uyarısı Yurt Aydın'da vahşet Yurt