Busenaz Sürmeneli trafikte saldırıya uğradı

Trabzon’da, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli (26), trafikte yaşadığı bir 'yol verme' tartışmasında, kamyonet sürücüsü Sedat Karatay (46) tarafından tokatlı bir saldırıya uğradı.

Abone ol

Olay, önceki gün saat 22.30 sıralarında, İskenderpaşa Mahallesi Devlet Sahil Yolu Ganita mevkisinde meydana geldi. Giresun yönüne giden Sedat Karatay, sağanak yağış sonucu oluşan su birikintilerinin olduğu yolda trafiğin yavaş ilerlemesi nedeniyle, olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu olan Busenaz Sürmeneli’nin kullandığı otomobili sollamak istedi.

Karatay, 'yol verme' tartışması sırasında Sürmeneli'nin otomobilinin önüne kırdı. Duran aracından inen Karatay, iddiaya göre, Sürmeneli'ye tokat attı ve milli boksöre küfür ettiği öne sürüldü. Olayın ardından Karatay, aracına binip bölgeden uzaklaştı.

İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Sedat Karatay'ın birçok suç kaydının olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Karatay, adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı sulh ceza hakimliği tarafından 'Kasten yaralama' ve 'Hakaret' suçlarından tutuklandı.

Akaryakıtta güncel fiyatlar! İşte İstanbul, Ankara ve İzmir rakamları Yurt Su borusu patladı: İnsan kafatası ve iskeletler ortaya çıktı Yurt Pençe Harekat Bölgesinde kalp krizi geçiren binbaşı şehit oldu Yurt İstanbullular dikkat! Meteoroloji tarih verdi Yurt