Bakan Soylu: "Depremin izleri silinene kadar buradayız"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile yaptığı basın açıklamasında "Depremin izleri silinene kadar buradayız" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu basın toplantısı düzenledi.

Bakan Soylu açıklamasında, "Depremin izlerini buradan tamamen silene kadar çıkmayacağımızı bir kere daha söylemek istiyorum" ifadelerini söyledi.

Kahramanmaraş'ta 70 kişinin öldüğü sitenin mimarı böyle yakalandı Yurt Fay hattındaki zemin sıvılaşması havadan görüntülendi Yurt Burdur'da pansiyonda çıkan yangın hasara neden oldu Yurt Petrol-İş Sendikası'nın örgütlü olduğu Elba Bant'ta grev başladı Yurt As Plastik işçilerinin grevinde 7. gün Yurt Aydın'da zeytin sezonu başladı Yurt Vatan Partisi'nin acı kaybı Yurt Barınma sorunu büyüyor Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt