Babasının açtığı ateş küçük Hiranur’un canını aldı

Konya'nın Kulu ilçesinde, 31 yaşındaki Mehmet Ö., 5 yaşındaki kızı Hiranur Ö.'yü tüfekle öldürüp eşi Şaadet Ö.'yü yaraladı. Mehmet Ö., verdiği ilk ifadede şaşkınlık yaratan bir savunmada bulundu.

Abone ol

 Olay, dün saat 17.00 sıralarında Kemaliye Mahallesi 138259 Sokak'ta yer alan müstakil bir evde gerçekleşti. Üç çocuk babası Mehmet Ö., henüz bilinmeyen bir sebeple eşi Saadet Ö. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Şaadet Ö., kızı Hiranur Ö. ile birlikte yaklaşık 500 metre mesafedeki babasının evine gitmek üzere evin bahçe kapısına yöneldi. Mehmet Ö. ise arkasından tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar, Şaadet Ö. ve kızı Hiranur'un vücudunun çeşitli bölgelerine isabet etti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hiranur Toprağa Verildi

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Hiranur Ö. hayatını kaybetti. Hafif yaralı olan Şaadet Ö. ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

"Eşimle Tartıştım, Korkutmak İçin Ateş Ettim, Çocuğuma İsabet Etti"

Gözaltına alınan Mehmet Ö., ilk ifadesinde, "Eşimle tartıştık ve kavga ettik. Eşim, babasının evine gitmek üzereyken korkutmak amacıyla arkasından tüfekle ateş ettim, fakat mermiler çocuğuma isabet etti" dedi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, Hiranur Ö.'nün cenazesi bu sabah Cumhuriyet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'la ilgili yeni gelişme Yurt Samsun-Ankara kara yolunda korkunç kaza Yurt Sivas'ta feci kaza Yurt Meteoroloji'den Ankara için son dakika uyarısı Yurt