Art arda depremler oluyor! Naci Görür'den kritik uyarı

Adana'da peş peşe yaşanan 4.6, 4.5 ve 4.0 büyüklüğündeki depremler büyük paniğe neden oldu. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür uyardı...

Abone ol

Adana'da peş peşe yaşanan 4.6, 4.5 ve 4.0 büyüklüğündeki depremler büyük paniğe neden oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, bu sarsıntılar sabah saat 05.32, 05.33 ve 05.34'te gerçekleşti. Kozan ve Seyhan ilçelerinde de hissedilen bu depremler, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaratmadı. AFAD ekipleri, sahada tarama çalışmalarına başladı ve birçok vatandaş evlerini terk ederek sokaklara çıktı. Evlerine dönmekten korkan bazı vatandaşlar ise parklara sığındı.

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'daki depremlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Görür, bu depremlerin Saimbeyli Fay Zonu ile ilişkili olduğunu ve doğrudan Doğu Anadolu Fay Hattı ile bağlantılı olmadığını belirtti.

"6 Şubat Hareketlerinin Etkisi Olmuş Olabilir"

Stres transferi yaşanmış olabileceğini ifade eden Görür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "6 Şubat hareketlerinin etkisi olduğu söylenebilir."

Ajda Pekkan konserinde ateş püskürdü: "Bir daha gelmeyin!" Yurt İshak Paşa Sarayı yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası Yurt Türkiye'de en çok tercih edilen bebek isimleri belli oldu! Yurt Akdeniz'de deprem! Beşik gibi sallandı Yurt