Anadolu Leoparı yeniden görüntülendi

Anadolu Leoparı iki ayrı bölgede bir kez daha görüntülendi. Tarım Ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, neslinin tükendiği düşünülen Anadolu Leoparı'nın yurt içinde iki ayrı bölgede yeniden görüntülendiğini duyurdu.

Anadolu Leoparı adını aldığı topraklarda yeniden görüntülendi. Daha önce ekim ayında görülen Anadolu leoparının görüntüleri yeniden fotokapana yansıdı.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, sosyal medya hesabından videoyu paylaştı yaptığı paylaşımda "Anadolu Leoparı iki ayrı bölgemizde yeniden görüntülendi. İzini sürmeye, heyecanla yolunu gözlemeye devam edeceğiz. Bu kadim topraklar ilelebet yurdu, heybeti daim olsun" ifadelerini kullandı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada ise, "Bundan önce 2022 Ekim ayında Tarım ve Orman Bakanlığınca fotokapana yansıyan görüntüleri paylaşılan Anadolu Leoparı'nın, elde edilen bulgulara göre günde 25 kilometreden fazla hattı dolaştığı tespit edilmiştir." denildi.

Önce İstanbul şimdi İzmir, su sorunu büyüyor Yurt Yaş meyve ve sebze ihracatı arttı Ekonomi Anadolu Leoparı böyle görüntülendi Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt