AKOM'dan İstanbul'a sağanak uyarısı! Dikkat! Etkili olacağı saatler duyuruldu

AKOM, İstanbul'da kuvvetli sağanağın etkili olacağını duyurdu. Yapılan açıklamada vatandaşlara uyarılarda bulunurken yağışların ne zaman başlayıp ne zaman sona ereceği de belirtildi. İşte İstanbul'da görülmesi beklenen hava durumu ile ilgili son ayrıntılar...

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte görülmesi beklenen hava durumu ile ilgili son dakika açıklaması yaptı.

AKOM'dan yapılan açıklamada, kentin bazı bölgelerinde etkili olan yağışların il geneline yayılmasının beklendiği ifade edildi.

AKOM, yağışların akşam saatlerinden itibaren il genelinde yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak şeklinde etkili olması bekleniyor.

Cumartesi saat 17.00'ye kadar görülmesi beklenen yağışların şehir merkezinde kuvvetli, Karadeniz'e kıyısı olan kuzey bölgelerde çok kuvvetli olabileceği, sıcaklıkların da 20-23 derece aralığında seyredeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da hava sıcaklıklarının 21 Eylül'e kadar mevsim normalleri civarı ile 1-3 derece altında, 22-30 Eylül tarihleri arasında ise mevsim normalleri civarı ile 1-3 derece üzerinde seyretmesi öngörülüyor.

İstanbul'da trafik yoğunluğu arttı Yurt Sakarya'daki patlamayla ilgili yeni gelişme Yurt Tehlike saçan variller: AFAD ve zabıta ekipleri harekete geçti Yurt 36 yaşındaki mühendis av tüfeğiyle canına kıydı Yurt