5 yaşındaki kız başıboş köpeklerin saldırısına uğradı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde sokakta arkadaşlarıyla oynarken başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 5 yaşındaki Elif Yıldırım, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay, Şafak Mahallesi'nde Elif Yıldırım'ın apartmanın önünde arkadaşlarıyla oynadığı sırada meydana geldi.

Abone ol

Küçük kızı ısırarak ayağından sürükleyen köpeklere yoldan geçen bir kişi müdahale etti. Kanlar içinde kalan Elif’e, olay yerine gelen sağlık ekipleri anında müdahale etti.

Elif, daha sonra Bilkent Şehir Hastanesi'ne götürülerek yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sırtında ve karın bölgesinde ısırık izleri bulunan Elif'in tedavisi devam ediyor.

"7 köpek saldırdı" Baba Cengiz Yıldırım, kızına 7 sokak köpeğinin saldırdığını belirterek, "Şu an kızımda iki derin yara var. Yoğun bakımdan çıktı ama bizimle bile konuşmuyor. Psikiyatrist yönlendirilmiş, o gelip kontrol edecekmiş. Çünkü bana bile tepki vermiyor" diye konuştu.

Bölgede çok sayıda başıboş köpek olduğunu ve kısa bir süre önce başka bir kişinin de saldırıya uğradığını ifade eden Yıldırım, "Olaydan sonra köpeklerin bir kısmı toplandı ama hala çok sayıda köpek var. Sürü halinde dolaşıyorlar. Köpeklerin toplanması için şikayette bulunduk. Artık buna bir çözüm bulunmalı" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan evlat edinme iddialarına net yanıt Yurt Samsun’da kuyumcuya silahlı saldırı girişimi Yurt Van'da deprem: 23 Ağustos 2024’te hangi bölgeler sallandı? Yurt Bandırma Ticaret Borsası’nda yangın alarmı Yurt