21 ilde FETÖ’ye "Kıskaç-24" operasyonu: 55 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 21 ilde FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-24" operasyonları yapıldığını belirtti. Yerlikaya, operasyonlarda 55 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Abone ol

21 ilde FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-24" operasyonları düzenlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yerlikaya, "FETÖ'cülere göz açtırmayacağız. Terör örgütleri ve onların iş birlikçilerine karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek️." ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, son 4 gündür devam eden operasyonlarda 55 şüphelinin yakalandığını belirtti.

Şüphelilerin, örgütün sözde 'askeri mahrem yapılanması ve emniyet yapılanması' içerisinde faaliyette bulundukları belirlendi. Ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumlu şahıslarla irtibatlı oldukları tespit edildi.

Ayrıca şüphelilerin ifade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu belirlendi.

Tartıştığı kişinin kulağının bir bölümünü ısırarak kopardı Yurt Edirne’de göçmen operasyonu Yurt Araç sahipleri için son hatırlatma Yurt Genco Erkal hayatını kaybetti: Genco Erkal kimdir? Yurt