Enkazda bulduğu altın dolu çantayı sahibine teslim etti

Adıyaman'a görev için giden bir kamyon şoförü, örnek oluşturabilecek davranış sergiledi. Arama kurtarma çalışmaları sırasında içinde altın ve para dolu çantayı bulan Gökhan Beypazarı, çantayı depremzedeye teslim etti. "Çocuklarının geleceğini, emanetini teslim ediyorum." dedi.

Görev için Adıyaman'a gitti, herkese örnek olabilecek davranış sergiledi. Yıkımın yaşandığı o bölgede insanlık dersi verdi.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresinde görevli kamyon şoförü Gökhan Beypazarı, arama kurtarma çalışmaları sırasında içinde 60 Ata lira, 2 bilezik ve bir miktar para olan çanta buldu.

Beypazarı, 3 gündür çalıştıkları enkazda bulduğu altın ve para dolu çantayı depremzedeye teslim etti.

Öte yandan, Manisa'da evlenen çift, düğün takılarını depremzedelere bağışladı.

Berkan Demir ile Dam Jennifer Demir çifti, düğünlerinde hediye edilen takıları Türk Kızılay'a bağışladı.

Nikah merasimine katılan Türk Kızılay Manisa Şube Başkanı Atilla Efendioğlu, çifte bağış makbuzlarını verdi.

Mehmetçik depremzedenin yardımına koşuyor Yaşam Depremzedeler KYK yurtlarında ağırlanmaya başladı Yaşam Arda Güler'den Mesut'a mesaj var Spor SGK'den dolandırıcılık uyarısı Yaşam Akıllı cihazlar tehdit altında mı? Yaşam Eski ehliyeti olanlar dikkat Yaşam Evde paketleme dolandırıcılığı Yaşam Sanal tehlike: Oyun bağımlılığı Yaşam Çağımızın hastalığı: Dijital bağımlılık Yaşam Yandere Simulator tehlike saçıyor! Yaşam Telefonlarda sıcak hava tehlikesi! Yaşam Dolandırıcılar bayramı fırsat bildi! Yaşam