Bir Anadolu lezzeti: Isparta saç çöreği

Anadolu’nun lezzetlerinden biri olan sac çöreği sofraların vazgeçilmezi. Mayalı hamurdan yapılan çöreğin püf noktaları haberimizde.

Saç çöreği Isparta'da sofraları şenlendiriyor.

Hamur önce mayalanıp hazırlanır. Oklava kullanmadan elle şekillendiriliyor.

Sac üzerinde pişirilerek hazır hale getiriliyor.

Sıcak sıcak tere yağ ile ayrı bir tat veriyor ve damakları şenlendiriyor. Uzun süre saklanmayan sac çöreği taze taze servis ediliyor.

Telefonlarımızdaki tehlike: TikTok Yaşam Emekli Korgeneral Hasan Kumdakçı son yolculuğuna uğurlandı Yaşam Milli Savunma Bakanlığı’ndan 'Karakızlar' paylaşımı Yaşam SGK'den dolandırıcılık uyarısı Yaşam Akıllı cihazlar tehdit altında mı? Yaşam Eski ehliyeti olanlar dikkat Yaşam Evde paketleme dolandırıcılığı Yaşam Sanal tehlike: Oyun bağımlılığı Yaşam Çağımızın hastalığı: Dijital bağımlılık Yaşam Yandere Simulator tehlike saçıyor! Yaşam Telefonlarda sıcak hava tehlikesi! Yaşam Dolandırıcılar bayramı fırsat bildi! Yaşam