2023 Milli Piyango Sonuçları: 200 milyon TL büyük ikramiye kazanan numara! Amorti çıkan numaralar

200 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi sonrası amorti rakamı belli olacak. Çekilişte verilecek toplam ikramiye tutarı 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olurken zengin olma hayali kuran vatandaşlar, tam, yarım ve çeyrek biletlerdeki numaraları sorgulayıp ikramiye kazanıp kazanmadığını öğrenebiliyor.

Haberin devamı için tıklayınız

2023 Milli Piyango sonuçları ve Milli Piyango bilet sorgulama ekranı... Yılbaşı çekilişinde büyük heyecan başlıyor. Yılbaşı klasiği olan Milli Piyango çekilişi için uzun zamandır sabırsız bir bekleyiş söz konusuydu. 2023 Milli Piyango yılbaşı çekilişi vatandaşlara yeni yıla zengin girme şansı veriyor. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi kapsamında büyük ikramiye 200 milyon TL. Toplamda dağıtılacak ikramiye tutarı ise 1 milyar 395 milyon 900 bin TL. Yılbaşı biletleri bayiler ve “millipiyangoonline.com” internet sitesi üzerinden alınırken milyoner olma hayali kuranların ilgisi yüksek.

Biletlerini kontrol etmeye zaman bulamayanlar veya tekrar tekrar kontrol etmek isteyenler Milli Piyango sıralı tam listesine ve yılbaşı çekiliş sonuçlarına göre bilet sorgulama ekranına ulaşmak amacında.