Tarihi bina için göreve

Görev Vakfı, Ulusal Kanal ve Aydınlık gazetesinin bulunduğu tarihi binayı satın almak için büyük bir seferberlik başlattı. Mücadelenin önderleri, yeni hedefleri Ulusal Kanal Özel yayınında anlattı. Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel , Görev Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şule Perinçek ve Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer, herkesi bu büyük seferberliğe destek olmaya davet etti. Başlatılan kampanya ilk günden destek yağdı.

Görev Vakfı, Üreten Türkiye'yi kurmak için Ulusal Kanal ve Aydınlık'ın bulunduğu tarihi binanın mülkiyetini almak için büyük bir seferberlik başlatıldı.

İstiklal Caddesi Deva Çıkmazı’ndaki bina, Jön Türklerden itibaren vatansever, devrimci mücadelenin de merkezi oldu.

1993’ten beri Aydınlık ve Ulusal Kanal’ın yer aldığı tarihi bina, Gladyo, FETÖ ve Amerikancı tertiplerle mücadelenin de karargahı haline geldi.

Tarihi bina için başlatılan kampanya Ulusal Kanal Özel yayınında anlatıldı. Başlatılan kampanya ilk günden destek yağdı.

Yayına katılan Görev Vakfı Başkanı Erkan Önsel , Görev Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şule Perinçek ve Vatan Partisi Genel Sayman Vekili Yıldırım Gençer, Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Sinan Sungur ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel herkesi bu büyük seferberliğe destek olmaya davet etti.

İlker Yücel'den ''Gönüllü'' seferberliğine çağrı Medya İhracatçıdan Ulusal Kanal'a teşekkür Medya Ulusal Kanal'dan ''Gönüllü'' seferberliği Medya CHP medyası 'Atatürk'e kayıtsız kaldı! Gündem Aile Bakanı gazetecilerle buluştu Medya Ulusal Kanal'ın yeni GYY'si belli oldu Medya Aydınlık Gazetesi 102 yaşında Medya Ulusal Radyo 5 yaşında Medya Cumhurbaşkanlığı seçimi dünyada böyle yankılandı Medya Çizgi filmde LGBT propagandası Medya Dünya basını Türkiye'deki seçimlere odaklandı Medya Ulusal Radyo'ya bir ödül daha Medya