Uyuşturucuya karşı anneler harekete geçti

Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin (CKD) başlattığı ve kamuoyunda büyük destek gören Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi (UKAH) kapsamında bugün, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde anne ve ailelere yönelik kitlesel bir eğitim konferansı düzenlendi.

CKD'nın başlattığı ve kamuoyunda büyük destek gören Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi (UKAH) kapsamında bugün, Ankara’nın Etimesgut ilçesinde anne ve ailelere yönelik kitlesel bir eğitim konferansı düzenlenledi.

“Çocuklarımızı Uyuşturucudan Nasıl Koruruz” başlıklı konferansta konuşmacılar, CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür ve UKAH Proje Bilim Danışmanı, Madde Bağımlılığı ve Tedavisi Uzmanı Prof. Dr. Defne Tamar Gürol, çocukların uyuşturucudan uzak durmasında anne ve ailenin rolünü ve önemini anlatttı.

Ayrıca Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'de konferansta konuşma gerçekleştirdi.

6 parti Atlantik programında birleşti Siyaset İttifakın gizli ortağı HDP ve Furkan Vakfı mı? Siyaset Çin üniversiteleri ile akademik iş birliğinin Türkiye'ye avantajları Eğitim Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü