Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na yeni sorular

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 6 partinin açıkladığı bildirinin bir büyükelçiye gönderildiği yönündeki açıklamalarına sessiz kalan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yeni sorular yöneltti. Soylu, "Bir büyükelçini bir büyükelçiye gönderdin. Problem hangisi satış yaptı?" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sessizliğini koruyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi, yeni sorular sordu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Millet İttifakı ve bileşenlerinin 28 Şubat'ta açıkladığı bildirinin kamuoyuyla paylaşılmadan önce bir büyükelçiye gönderildiğini açıkladı. Soylu, söz konusu büyükelçinin ismini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamasını istedi.

28 Mart'ta Merkez Yürütme Kurulu sonrası açıklama yapan Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Soylu'nun açıklamalarına tepki gösterdi, ispatlamasını istedi. 29 Mart Salı günü grup toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bu konu hakkında sessizliğini korudu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalara yanıt vermemesi üzerine Bakan Soylu'dan yeni sorular geldi.

- Sevgili Kılıçdaroğlu, Altılı toplantısından sonra bir büyükelçini bir büyükelçiye metni düzeltmek için gönderdin. Problem, bu iki büyükelçiden hangisi satış yaptı? Problem; kime sattı? Grup toplantısını bekledik. Cevap gelmedi.
''Müzakere masası silahla kurulur'' Siyaset CHP'den hükümete seçim kanunu tepkisi Siyaset Esnaf Davutoğlu'nu protesto etti Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset