Muş'ta evlat nöbeti büyüyor

Muş'ta çocukları PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin direnişi çığ gibi büyüyor. HDP il başkanlığı önünde eylem yapan 28 aileye, bir aile daha katıldı. Vatan Partisi Van İl Başkanı Akile Çevik de eyleme destek verdi, “HDP’den evlatlarımızı alana kadar mücadele edeceğiz.” dedi.

Muş'ta çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve HDP İl Binası önünde 49 haftadır eylem yapan aile sayısı 29'a yükseldi.

HDP il binası önünde bir araya gelen aileler, HDP ve PKK’ya tepki gösterdi.

Refika Doğan, kızı Dilber Doğan için eyleme katıldı. Evladından 8 yıldır haber alamıyor. Çocuklarının fotoğraflarını ellerinden düşürmeyen anne ve babalar evlatlarına teslim olmaları çağrısında bulundu.

Oğlunun HDP tarafından kandırılıp dağa götürüldüğünü söyleyen Baba Mehmet Zeki Budak, çocuğuna kavuşacağı günü bekliyor.

Eylem yapan aileleri ziyaret eden Vatan Partisi Van İl Başkanı Akile Çevik, ailelerin her daim yanında olduklarını söyledi.

Ailelerin mücadelesinin önemine dikkat çeken Çevik, HDP kapatılan kadar mücadele edeceklerinin altını çizdi.

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı Yurt Antalya'da deniz suyu çekildi Yurt Amasya'da işçileri taşıyan minibüs devrildi Yurt Vatan Partisi'nin acı kaybı Yurt Barınma sorunu büyüyor Yurt Depremzedelerin sağlığı tehdit altında Yurt Nazlı Karakoyun için adalet Yurt Devlet kapattı DEM Parti yeniden açtı Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt