''Rusya'ya karşı yaptırımlar Türkiye için fırsat''

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Rusya'nın NATO kuşatmasına karşı başlattığı askeri harekâtla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. ABD'nin NATO'yu doğuya doğru genişletmek istediğini söyleyen Perinçek, "O düzeni artık Rusya ve doğu ülkeleri kabul etmiyor" dedi. Rusya'ya karşı yaptırımların Türkiye için fırsat yarattığını belirten Vatan Partisi Lideri, hükümetin tutumunu eleştirdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Rusya'nın NATO'ya kuşatmasına karşı başlattığı askeri harekâtı değerlendirdi. NAT'nun Türkiye için yarattığı tehditlere dikkat çeken Perinçek, "NATO'da kalmak tehdide teslim olmak" dedi.

Rusya'nın büyük kararlılıkla ilerlediğini söyleyen Perinçek, Rusya'yı hedef alan yaptırımların Türkiye için fırsat olduğunu vurguladı.

Özellikle enerjide büyük fırsatın oluştuğunu belirten Vatan Partisi Genel Başkanı, 2 ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin daha da ilerleyebileceğine dikkat çekti.

Rusya ve Zelenkiy yönetimi arasında denge politikası izleyen hükümeti de eleştiren Perinçek, NATO ile Rusya'nın karşı karşıya olduğunun saptanması gerektiğini ifade etti.

ABD'nin Türkiye'ye yönelik tehditlerini hatırlatan Vatan Partisi Lideri , "Hükümet buna göre strateji belirmeli" dedi.

''NATO olmasaydı Türkiye bölünürdü demek Türk Milletine hakarettir'' Dış Politika İsrail Cumhurbaşkanı Herzog Türkiye'ye geliyor Dış Politika ''ABD'nin niyeti bölgede istikrarsızlık yaratmak'' Dış Politika Pakistan'dan Türkiye'ye mesaj! Dış Politika Çin, Türkiye’ye Varışta Vize veriyor! Dış Politika Afrikalı siyasetçi Vatan Partisi ile buluştu Dış Politika "Sıradaki adım doğrudan uçuşlar olacaktır" Dış Politika Hakan Fidan'dan çarpıcı açıklamalar Dış Politika "Saldırıyı özgürlük olarak sunuyorlar" Dış Politika Ekonomide çıkış Avrupa Birliği mi? Ekonomi Avrupa Birliği'nden Türkiye'ye "vize" havucu! Dış Politika Ankara'da Keşmir Kuşatma günü anıldı Dış Politika