''Kurtuluş kuvveti kadından alınır''

Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB), 6 Mart Pazar günü, Türk kadınının üreten Türkiye'yi kurmak için ayağa kalktığını duyurmak için, “Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi” düzenledi. Mitingde Türkiye Sanatçılar Birliği (TSB) yöneticisi Nadide Serap Karadağ konuşma yaptı. Karadağ, “Vatanın bağrına düşman hançeri dayandığında, kurtuluş kuvveti kadından alınır. Çağımızın başat düşmanı emperyalizm, vatanımızın, üretimimizin düşmanıdır." dedi.

Cumhuriyet Kadınları Derneği ( CKD) ve Türkiye Gençlik Birliği ( TGB), 6 Mart Pazar günü, Türk kadınının üreten Türkiye'yi kurmak için ayağa kalktığını duyurmak için, “Yükselen Kadın Yükselen Türkiye Mitingi” düzenledi. Mitingde Türkiye Sanatçılar Birliği (TSB) yöneticisi Nadide Serap Karadağ konuşma yaptı.

Yükselen Türkiye’de kadının en önemli değer olduğunu belirten Türkiye Sanatçılar Birliği (TSB) yöneticisi Nadide Serap Karadağ, “Vatanın bağrına düşman hançeri dayandığında, kurtuluş kuvveti kadından alınır. Çağımızın başat düşmanı emperyalizm, vatanımızın, üretimimizin düşmanıdır.. Türkiye’den yana ve vatansever sanatçıların derneği olarak yükselen Türkiye’nin en büyük değeri kadınlara selam duruyoruz.” dedi.

''Kadınlar ve Gençler ayağa kalktı'' Canlı Bağlantılar - Konuklar ''Kadınların isterse neler başarabileceğinin farkındayız'' Canlı Bağlantılar - Konuklar ''Biz Türk insanıyız her şeyi başarabiliriz'' Canlı Bağlantılar - Konuklar Erdoğan, Fetövari çıkışıyla kimleri kastetti? Uzman Görüşü Ücretli Öğretmenler haklarını istiyor! Uzman Görüşü Altında düşüş devam edecek mi? Uzman Görüşü Fransa Afrika'dan tekme tokat kovuluyor! Uzman Görüşü İstanbul depremi için korkutan uyarı! Uzman Görüşü "Yakında tüm kesimler ayaklanacak!" Uzman Görüşü "Atatürk'ün Hollywood'a ihtiyacı yok!" Uzman Görüşü Otizm nedir ve nasıl anlaşılır? Uzman Görüşü Konut sorununa çözüm! Uzman Görüşü