Zelenskiy'den teslimiyet mesajları

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den açıklama geldi. Rusya ordusunun çok güçlü olduğunu belirten Zelenskiy, dünyanın Ukrayna için çok geç kaldığını söyledi.

Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerin devam ettiği sırada Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy kameralar karşısına geçti.

" Rus ordusu bizden çok büyük belki 5 kat daha büyük.” diyen Zelenskiy, dünyanın artık Ukrayna için çok geç kaldığını söyledi.

NATO ve AB’yi işaret eden Zelenskiy, “Bize vaat edilen silahlar gelmedi. Hani nerede o uçaklar?” dedi.

Dünyadan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i ikna etmesini isteyen Zelenskiy, “Başka bir yol yok, her şeyi konuşmaya hazırım. Ne istiyorsanız onu konuşuruz.” İfadelerini kullandı.

Moralsiz bir konuşma yaptığı gözlenen Ukrayna Devlet Başkanının bu açıklamaları, teslimiyet ifadeleri olarak yorumlandı.

Almanya'dan dikkat çeken NATO açıklaması Dünya ABD'den Tayvan'a kışkırtıcı ziyaret Dünya Rus askerleri Türk çocukları kurtardı Dünya Lübnan halkı, Hizbullah'ı destekliyor mu? Dünya Tahran'da askeri geçit töreni yapıldı Dünya İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan'dan Türkiye mesajı Dünya ABD'nin savaş aracı: Dolar! Dünya Venezuela Devlet Başkanı Maduro antiemperyalist kongrede konuştu Dünya Türkiye Tahran Büyükelçiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı Dünya Telegram'ın CEO'su neden gözaltında? Dünya İngiltere sokaklarını şiddet sardı Dünya Venezuela'da Amerikancı kalkışma! 1'i asker 17 kişi hayatını kaybetti Dünya