Emek Önderi Vatan Partisi'ne katıldı

Üye atılımları süren Vatan Partisi'ne önemli bir isim daha katıldı. DİSK Lastik-İs İstanbul Şube Başkanı Yasin Onar, Vatan Partisi’ne üye oldu. İstanbul İl Başkanlığı'nda yapılan katılım töreninde Onar’ın rozetini Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek taktı.

Başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu olmak üzere üye atılımını sürdüren Vatan Partisi'nin mücadelesi önderlerinden önemli bir isim daha katıldı.

Katılım için Vatan Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nda tören yapıldı. Törene Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de yer aldı.

Yasin Onar’ın da Vatan partisinin işçi sınıfı önderleri kadrosunda olacağını belirten Perinçek, sendika liderlerine seslendi.

DİSK Lastik-İs Sendikası’nda 5 yıldır görev alan İstanbul Şube Başkanı Yasin Onar, Vatan Partisi'ne neden üye olduğunu açıkladı:

Genel Başkanımızın vurguladığı gibi milli hükümetin hep birlikte başarmamız gereken üretim devrimi var. Bu devrimi nasıl başaracağız? Tabi ki işçi olacak, fabrikada çalışacak. Fabrikaların her biri bizim için bir kaledir. Hiçbirini bırakmayacağız. Omuz omuza birlikte büyüyeceğiz.
Diyarbakır'daki eyleme yoğun ilgi Siyaset ''Kovid-19 sürecini çok rahat atlattım'' Siyaset Babacan Batı'ya teslimiyetini ilan etti Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset