PKK'dan kaçışlar hızlandı

Muş’ta aileler, terör örgütü PKK’nın dağa kaçırdığı çocukları için HDP İl binası önünde evlat nöbeti tutuyor. Çocuklarını geri alıncaya kadar mücadelede kararlı olan aileler evlatlarına ''teslim ol'' çağrısı yaptı. Mersin'de polisin çalışması sonucu teslim olması sağlanan O.D ise kardeşiyle bir araya getirildi.

Onlar terör örgütü PKK’nın dağa kaçırdığı çocukları için mücadele ediyor. Muş’ta ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla sürüyor.

2 ailenin geçen yıl 7 Nisan’da başlattığı evlat nöbetinde aile sayısı 26’ya yükseldi. Onların tek isteği evlatlarına bir an önce kavuşabilmek.

Aileler çocuklarına ''teslim ol'' çağrısı yaptı.

Mersin'de, terör örgütü PKK'ya 1992 yılında katılan ve silahlı terör örgütüne üye olma suçundan aranan O.D, ikna sonucu güvenlik güçlerine teslim oldu. İşlemlerinin sürdüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde kardeşiyle görüştürüldü.

O.D, terör örgütünün ideolojik propagandasına kanarak dağa gittiğini belirtti. Dağa kaçırılan çocukları için HDP il binası önünde nöbet tutan Diyarbakır annelerinin mücadelesini desteklediğini söyledi.

''PKK ve LGBT çocuklarımıza dokunamaz'' Gündem HDP'li Güzel için gözler Karma Komisyon'da Gündem Hablemitoğlu suikastçısı tutuklandı Gündem Dehşetten önceki son görüntüleri ortaya çıktı! Gündem Papaz, Türkiye'nin bütünlüğünü hedef aldı Gündem Arnavutluk'ta kurulması planlanan Bektaşi devletine sert yanıt Gündem "AK Parti ve MHP bölücülüğün suç ortağı oldu" Gündem Vatan Partisi, LGBT dayatmasına karşı yapılan yürüyüşe çağrı yaptı Gündem Türk devletlerinin ortak alfabesi Gündem ABD'ye korku salan gençler tahliye oldu Gündem TÜRK-İŞ 2. mitingini Zonguldak'ta yaptı Gündem Tutuklama kararını Prof. Dr. İzzet Özgenç yorumladı Gündem