Bakan Kasapoğlu yeni hedefleri paylaştı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Buluşmadan detayları Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Gürkan Demir aktardı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, basın mensuplarıyla bir araya geldi. 2021 yılını değerlendiren Bakan Kasapoğlu, yeni hedefleri de paylaştı. Ulusal Kanal Ankara Temsilcisi Gürkan Demir, Bakan Kasapoğlu'nun basın mensuplarıyla buluşmasından detayları aktardı.

HDP'li Parmaksız Türkiye'yi katliamcılıkla suçladı Siyaset Bahçeli CHP ve Atlantik'e sert çıktı Siyaset ''CHP'nin afişleri ABD'ye selam gönderiyor'' Siyaset CHP belediye işçilerine sırt çevirdi Siyaset Vatan Partililer bayramlaştı! Siyaset MHP ve İyi Parti arasında "evine dön" tartışması Siyaset Bahçeli'den İyi Parti'ye bir çağrı daha Siyaset CHP-İyi Parti gerginliği tırmanıyor! Siyaset Sezgin Tanrıkulu da değişim kervanında Siyaset İstanbullu 4,5 senedir çile çekiyor! Siyaset İşte İmamoğlu'nun dört yıllık karnesi! Siyaset Altılı masa ittifak yapacak mı? Siyaset