Kuaförün elektrik faturası üç katına çıktı

Elektrik zammının ardından esnafı zor günler bekliyor. Gün boyunca elektriği sıkça kullanan kuaförlerin faturaları gelen zamlardan sonra 3 katına çıktı. Antalya’da 22 yıllık kuaför işletmecisi Sinan Özcan, elektrik hizmetini devlet eliyle almak istiyor.

Zamlardan sonra, kuaförler zor durumda.

İşletmelerinde, aydınlatmadan fön makinelerine, su ısıtıcılarından saç şekillendirme aletlerine kadar hemen her şey elektrikle çalışıyor.

Zamlardan sonra faturalar giderek kabardı.

Başta elektrik olmak üzere tüm gider kalemlerinde artışlar yaşandı. En büyük sorun ise bu artışların tariflerine yansımaması.

Sinan Özcan, ayakta kalabilmenin giderek zorlaştığına dikkat çekti.


İranlı turistler davul zurnayla karşılandı Yurt Mehmetçik ekmeğini tilki ile paylaştı Yurt Uyuşturucuya karşı mahalle toplantıları Yurt Akdeniz balıkçıları "Vira bismillah" dedi Yurt Antalya'da falezlerin bir bölümü "kesin korunacak hassas alan" kapsamından çıkarıldı Yurt Sarar mağaza çalışanları toplu iş sözleşmesi için grevde Yurt 146 Polonez Gıda işçisi 55 gündür haklarını arıyor Yurt Yol Bulan Fabrikası'nda grev 84. gününde Yurt AK Parti huzurevlerinin huzurunu kaçırdı Yurt Evlat nöbetinden DEM Parti'ye tepki Yurt Aydın'da süt maliyetin altına satılıyor Yurt Karkamış'ta kamyoncular kontak kapattı Yurt